StoryEditorOCM
SportPAKOŠTANE KUP 2020

Ajduk prošao u posljednjim sekundama, pukla je i „petarda”, a raspoloženi su bili i „boysi”

Piše Ivica Gjergja
20. lipnja 2020. - 09:25

Petog dana turnira u Pakoštanima odigrana je jedna veteranska i dvije seniorske utakmice. Kod veterana Ajduk je doslovce ostvario pobjedu u posljednjim sekundama susreta, kada je Boris Nadinić iskoristio jednu neopreznost obrane Peperina i zabio peti zgoditak za pobjedu. U nevjerici su bili igrači Peperina kao i njihov voditelj Šaco Radas, koji je na kraju, kada je sve završeno, kazao svojim dečkima:

-Suzama se vatre ne gase, glavu gore idemo dalje!

Na drugoj strani Ajduk se radovao velikoj pobjedi.

Što se pak seniora tiče već od samog početka Tinj je u srazu sa Goricom zagospodario terenom, stvarao prigode, da bi zarana Luka Bobanović svojim zgoditkom najavio pobjedu. Nizale su se prigode, sve su dečki iz Gorice pokušavali no bolji Tinj je imao kompaktnu momčad koja je sve znalački uradila i na kraju visoko pobijedila. Pukla je petarda!

Dok su imali snage, dojma smo, igrači SD Vukšića su dobro parirali Boysima. Boysi su preko najboljeg igrača utakmice, ali i večeri trostrukog strijelca Matea Šuška poveli, a nakon toga sve je išlo na njihov mlin. Ponavlja se da boysi igraju dobro na turniru u Pakoštanima, pa su tako i ove godine to ponovili. Sigurno je da će ovakvom igrom i efikasnošću daleko dogurati na turniru.

Veterani:

PEPERINO – AJDUK 4:5

PAKOŠTANE – Malonogometno igralište Krč. Glerdatelja 260. Suci Damir Lerga i Krešo Zrilić.

PEPERINO: Kardum, Šaja 1, Uskok 2, Prtenjača 1, Mitrović, Dejanović, Moravčić. Voditelj: Šaco Radas.

AJDUK: Smolić, Prtenjača, Erstić, D. Smolić 1, Nadinić 2, Galešić 1, Šarić 1, Peričić, Bobanović, Mikulić. Voditelj: Denis Galešić.

 

Seniori:

TIN – GORICA 5:1

TINJ: Nonković, Jurjević, J. Bašić 1, Erlić, Čirjak, Perković, Bobanović 2, L. Jurjević, A. Bašić, Prtenjača, peraić, Čačić 1, S. Bašić 1. Voditelj: Ivan Erlić.

GORICA: B. Dražina, I. ninčević, Ikić, M. ninčević 1, Smokrović 1, A. Dražina, Katuša, Banić, Božić. Voditelj: Dino Ninčević.

 

SD VUKŠIĆ – YOUNG BOYS 2:6

SD VUKŠIĆ: Pavičić, Pešut, M. marić, R. Marić, I. Marić, Ponoš 1, Biluš, Matić 1. Voditelj: Zoran Ledenko.

YOUNG BOYS: Jurešić, Abramović 1, Duvančić 1, Brekalo, Šendula, Šušak 3, Župan 1, Ilić, Bilaver, Ljutić. Voditelj: Nikola Ilić.

Raspored za subotu 20. lipnja:

Veterani u 19,30 sati Velebit – Torovi,

Seniori u 20,30 sati Bili brig – Ludogorec,

U 21,30 sati CB Ruber – CB Firma.

03. svibanj 2024 04:35