StoryEditorOCM
RegionalANTE ŽUPAN O OTPADU

"Znaš li, Zorane, kako je smijenjen direktor klaonice u Zagrebu? Napisao je na zgradi ‘Tito je naš!‘ I krivo je to protumačeno, delikatno je to..."

Piše L.B.
28. prosinca 2021. - 21:39

Hadezeov vijećnik u obrovačkom Gradskom vijeću Zoran Župan pitao je u utorak na sjednici gradonačelnika Antu Župana (HDZ) što se može napraviti kako bi se klaonički otpad bolje zbrinjavao.

- Razgovarao sam o tome s državnim tajnikom, pokrenut ćemo nešto. Klaonice i politika inače ne idu dobro zajedno. Znaš li ti kako je smijenjen direktor klaonice u Zagrebu? Napisao je na klaonici, u najboljoj namjeri, "Tito je naš". Ali to je protumačeno kao provokacija i njega su smijenili - razvezao je Ante Župan o događajima iz prošlog stoljeća, no vijećnik Zoran Župan pokušao je temu vratiti na konkretne prijedloge.

- Možda da Udruga stočara pomogne oko toga? Mi smo spremni pomoći. Dajte da krenemo od nekud... - tražio je Zoran Župan.

- Predložite lokaciju - uzvratio je gradonačelnik Ante Župan i rekao da će im za sada obećati nešto sigurno: "Dat ću vam nešto čime ćete derati, obećajem", zaključio je obrovački gradonačelnik pitanje klaoničkog otpada.

image
Klaonički otpad, ilustracija
Cropix
02. lipanj 2024 08:06