StoryEditorOCM
RegionalLJETNI PROGRAM

Završetak još jedne sezone u Bibinjama sinoć je zaokružio koncert grupe Cota G4

Piše ZAdarski.hr
28. kolovoza 2022. - 12:37

Završetak još jedne sezone u Bibinjama koje su u sklopu ovogodišnjeg bogatog Ljetnog programa 2022. ugostile mnoge izvođače, sinoć je zaokružio koncert grupe Cota G4. Legendarni daruvarski hard rock sastav održao je energičan koncert koji je rasplesao i raspjevao i one najumornije od dugog toplog ljeta.

Lagani pad u temperaturama pri kraju kolovoza i kraći dani poslužili su kao osvježenje za sinoćnju publiku koja je u žestokom nastupu Cota G4 benda uživala preko dva sata. Bibinjci i gosti su sinoć tako imali prilike čuti neke od najranijih radova Cota G4 sastava, ali i novije uratke.

Dio energične atmosfere koja je sinoć „razbudila“ Bibinje dijelimo s vama putem fotogalerije.

Grupa Cota G4 osnovana je u Daruvaru, a djeluje još od 1998. godine kao hard rock/classic rock sastav. Uz poznate singlove, imaju tri izdana studijska albuma, a iza sebe brojne nastupe i gostovanja na raznim manifestacijama. Sastav je okrunjen nagradom “The Akademia Music Awards” u kategoriji najboljeg rock albuma u siječnju 2018. godine. Sinoćnji koncert grupe Cota G4 organizirala je Turistička zajednica općine Bibinje u suradnji s Općinom Bibinje te komunalnim poduzećem Bibinjac d.o.o., a ovo je posljednji koncert ove sezone u sklopu bogatog Ljetnog programa 2022.

29. svibanj 2024 09:22