StoryEditorOCM
RegionalIZ VATRENOG ORUŽJA

Užas u Sisku: ubijena jedna osoba, osam ih je u bolnici s prostrjelnim ranama, napadač u bijegu! Gorjeli objekti

Piše Marin Dešković/JL, Vijesti SD
2. srpnja 2023. - 07:56

NOVO

Večernji.hr navodi da je osam osoba prevezeno u bolnicu i imaju prostrjelne rane na glavi, trbuhu, rukama i nogama. 

Među osmero prevezenih u bolnicu nema djece. Jedna je osoba u bolnicu prevezena jer je u kući bila na respiratoru, a nestalo je struje, navodi Večernji.hr.

RANIJE OBJAVLJENO

U Ulici Capraške poljane u Sisku je u večernjim satima došlo do pucnjave iz vatrenog oružja. Kako Jutarnji.hr doznaje od policije, jedna osoba je smrtno stradala, a više ih je ozlijeđeno.

Prema neslužbenim informacijama, nekoliko stambenih objekata je bio zahvatio i plamen. Jutarnji.hr doznaje kako je navodno u pitanju romsko naselje. Sve raspoložive policijske snage su na terenu.

Čitateljica Dnevnik.hr-a je kazala da ne pamti da se ovako nešto ikada dogodilo u Sisku. 

- Prvo su se pola sata čule sirene hitne i policije, a onda smo saznali da je počinitelj zapalio dvije kuće i pucao iz kalašnjikova, kažu da ima ubijenih i ranjenih, ali ne znamo još detalje. Počinitelj je navodno još u bijegu i uz sebe ima automatsku pušku. U gradu vlada panika, ne pamtim da se ovako nešto ikada dogodilo u Sisku, ispričala je čitateljica Dnevnik.hr-a.

- Mama od dečka zove sve da se zaključaju, i od prijateljice je mama nju zvala da dođe doma. Baš su svi u panici - rekla je za Dnevnik.hr djevojka iz Siska.

Iz PU sisačko-moslavačke su objavili da je oko 20.10 sati u Ulici Capraške Poljane u Sisku, došlo do pucnjave iz vatrenog oružja te je ozlijeđeno više osoba, a jedna je osoba smrtno stradala. 

image

Pucnjava se dogodila u Ulici Capraške Poljane

Google Maps/Screenshot

- U ovom trenutku policija traga za počiniteljem i provodi se kriminalističko istraživanje. U tijeku je i gašenje požara na tri objekta koji je povezan s ovim događajem. Mjesto događaja se osigurava - izvijestili su iz PU sisačko-moslavačke.

30. travanj 2024 18:01