StoryEditorOCM
RegionalVELIKI GUBITAK

Sinjani se u suzama opraštaju od prerano preminule stomatologinje Dunje: Svaka planina i pjesma bile su tvoje, pamtit ćemo te po velikom osmijehu

Piše PSD
7. rujna 2022. - 18:23
Dr. Dunja Vukasović Bradarić ostavila je veliki trag među SinjanimaShutterstock, Facebook/Udruga sinjski ferali

Vijest o preranome odlasku stomatologinje dr. Dunje Vukasović Bradarić uzdrmala je ne samo njenu obitelj nego i cijeli Sinj i sinjsku krajinu.

Među ostalim, na Facebooku se od nje emotivnim statusom oprostila udruga "Sinjski ferali".

"Dok je grad spavao, u osvit zore, ugasio se jedan Feral, a trebao je još sjati. Zaspala je naša Dunja, vinula se u prostranstva među zvijezde. Muk, nevjerica, tuga, bol.

Bila je posebna, vedra, vesela, nasmijana, borac do kraja. Kad bi se pojavila, oko nje je bila neka neobjašnjiva zarazna energija koju je neumorno prenosila na sve oko sebe.

I osmijeh, onaj njen veliki osmijeh. Topla i brižna riječ za svakoga … Svaka planina bila je njena, svaka pjesma bila je njena, svaku je znala. Glavna za mikrofonom, uvijek za ekipu. Koliko se samo smijala, koliko je samo pjevala, koliko nas je samo zabavljala. Takva je bila, takvu ćemo je pamtiti.

Ali iznad svega bila je majka velikog srca, puna ljubavi i topline za svoju Vitu i Petru, puna ljubavi za svog Igora, puna ljubavi i poštovanja za svoje roditelje, svoju sestru i cijelu svoju obitelj, za svoje prijatelje i kolege. Voljela je ljude, voljela je život, voljela je sve.

Kroz život nanizala je kolajnu prepunu bisera, nisku divnih ljudi oko sebe.

Otišla je prerano, ostavila svoje cure, svoju ljubav, svoj dom. Ostali su nedorečeni planovi, neodsanjani snovi. Ostalo je prazno mjesto za njenim obiteljskim stolom, ostalo je sve ono što nije i što više nikada neće ni biti …

Tužni smo, pretužni što odlaziš, ali smo sretni i ponosni što smo te imali. Hvala ti Dunja, ružo naša, za svaki pruženi trenutak.

"Sve vas volim, ekipa!" tako bi nam rekla frajerice, fajterice jedna.

Do ponovnog susreta, zbogom draga naša!, napisali su, među ostalim na Facebooku "Sinjski ferali". Taj status jasno govori koliko im je značila Dunja Vukasović Bradarić i koliko će im nedostajati.

25. travanj 2024 12:21