StoryEditorOCM
RegionalDISKRETNI NASILNIK

Ozlijedio dvostruko starijeg čovjeka zbog majice s Mišom Kovačem i još mu prijetio da ga ne smije prijaviti

Piše PSD
24. kolovoza 2023. - 20:35
Zbog majice s Mišinim likom nasilnik od 26 godina fizički je napao 57-godišnjaka i još mu priprijetio (ilustracija)Paun Paunović/Cropix

Dalmatinskim i hrvatskim javnom prostorom snažno je odjeknula vijest da je u Šibeniku fizički napadnut čovjek i to zato što je nosio majicu s likom dalmatinske legende Miše Kovača, k tome Šibenčanina.

Srećom, šibenska policija pronašla je nasilnika.

Policijski službenici Policijske uprave šibensko-kninske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom osumnjičenim za pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda i prijetnju na štetu 57-godišnjaka.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je osumnjičenik 23. kolovoza od 6:35 do 6:42 sata u Šibeniku, nakon slučajnog susreta s 57-godišnjakom na kojem je uočio obilježja koje povezuje s jednim sportskim kolektivom, prvo verbalno i zatim tjelesno napao 57-godišnjaka te mu istrgnuo obilježja koja je potom ponio sa sobom i udaljio se.

Nije mu dospio reći

Nakon nekoliko minuta osumnjičenik se vratio do oštećenog te mu prijetio da ne smije nikom prijaviti događaj, što je kod oštećenog izazvalo dodatan strah i bojazan za osobnu sigurnost.

Oštećenom muškarcu su u Općoj bolnici u Šibeniku konstatirane lakše tjelesne ozljede te je pušten na kućnu njegu.

Obavljenom pretragom doma i drugih prostorija kojima se koristi osumnjičenik pronađeni su predmeti povezani s počinjenjem kaznenog djela.

Osumnjičenik je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, priopćili su iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Daljnji postupak trebao bi pokazati što je 26-godišnjaka navelo da, zbog majice s legendarnim Šibenčaninom, u Šibeniku nasrne na čovjeka 31 godinu starijega od sebe, ozlijedi ga i još mu priprijeti da o tome ne smije govoriti.

image

Majicu s legendarnim Šibenčaninom poželjno je nositi svugdje osim u Šibeniku (ilustracija)

Joško Ponoš/Cropix
02. svibanj 2024 15:12