StoryEditorOCM
RegionalOGORČEN I LJUT

Miro Bulj dijeli snimke iz punog Sinja i proziva Stožer: ‘Božinoviću, nemoj se rugati s narodom! Dopustite ljudima da zarade za kruh!‘

Piše PSD
7. kolovoza 2021. - 08:10

Sinjski gradonačelnik Miro Bulj već neko vrijeme uoči Alke moli Nacionalni stožer civilne zaštite da za vrijeme alkarskih svečanosti po području grada Sinja uklone dio COVID mjera restrikcije kako ne bi došlo do neželjnih okupljanja na kojima će se širiti zaraza.

Zasad, njegove molbe nisu bile uslišane pa je u petak navečer, dva dana prije Alke, odlučio apelirati i putem svoje Facebook stranice.

Gradonačenik Bulj na jednom od live videoprijenosa je pozvao ministra Božinovića da omogući „ljudima da zarade za kruh“.

- Božinoviću, nemoj se rugati s narodom Sinja i Cetinske krajine, dopustite ljudima da zarade za kruh!- napisao je.

U videu u kojem govori o mjerama poziva građane da "jave Božinoviću da je Miro Bulj kriv".

- Kad Beroš grli zvijezde, onda je u redu, a kasnije su mladi krivi- ogorčeno govori gradonačelnik nezadovoljan načinon na koji će se održati proslava i popratne manifestacije Alke. 

Zaštitare i članove policije zadužene za održavanje reda pozvao je da sve otvore kako bi na današnju Baru moglo ući čim više ljudi. Ako je vjerovati Sinjanima koji su se pronašli u njegovom videu, stanovnici njegova grada podržavaju odluku gradonačelnika. 

Tijekom cijele večeri nastavio je dijeliti isječke na kojima se vidi kako je u Sinju večeras jako prometno. 

19. travanj 2024 15:13