StoryEditorOCM
RegionalPREKINUT PROMET

Dvije prometne nesreće na autocesti A1, sudarili su se kamion i automobil koji je potpuno smrskan u sudaru, jedna osoba smrtno stradala

Piše M.K.
16. lipnja 2023. - 23:13

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići na 380. km, u zoni dvosmjernog prometa između čvorova Split i Bisko u oba smjera.

Vozači koji putuju u smjeru Dubrovnika izlaze s autoceste u čvoru Split i uključuju se ponovno u čvoru Bisko, a vozači koji voze u smjeru Zagreba isključuju se u čvoru Bisko te ponovno uključuju na autocestu u čvoru Split. - javlja HAK.

Sudarili su se kamion i automobil koji je potpuno smrskan u sudaru.

Sve službe su na terenu.

- Oko 21.10 sati na autocesti A1 u blizini čvora Dugopolje u smjeru Dubrovnika dogodila prometna nesreća sudar dva osobna automobila i teretnog vozila. Od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći jedna osoba je preminula na mjestu događaja. Zbog vršenja očevida autocesta A1 na čvoru Dugopolje zatvorena za promet u oba smjera - izvjestila je splitska policija.

Prometna nesreća je na autocesti A1 između čvora ŠIBENIK i odmorišta VRPOLJE PRIMORSKO (322.+600 km) u smjeru Zagreba. Vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine 80 km/h. 

 

02. svibanj 2024 03:40