StoryEditorOCM
RegionalDAN OLUJE

Drama u Kninu: policija utvrđuje jesu li pripadnici Tornada i Torcide vikali neprimjerene uzvike za vrijeme mimohoda

Piše Vijesti SD
5. kolovoza 2023. - 23:30

U subotu je u Kninu održana svečana 28. obljetnica vojno-redarstvene operacije Oluja povodom koje je održan i mimohod na kojem su bili članovi Torcide i navijači Zadra, članovi Tornada. 

‘‘Dan je pobjede, domovinske zahvalnosti i hrvatskih branitelja čijoj žrtvi, predanosti i hrabrosti dugujemo neovisnost i slobodu naše Domovine", napisali su iz Torcide na Facebooku. 

"Pobjeda koju su izvojevali zaslužuje vječnu zahvalnost svih nas kao i svih generacija koje dolaze. Stati u obranu Domovine kada je to trebalo, nepokolebljivo i beskompromisno, junaštvo je na koje smo svi ponosni i za koje im dugujemo poštovanje, uvijek i svugdje! Hrvatska se krvlju brani", stoji u objavi.

U mimohodu su zapjevali ‘Moja domovina‘, u čast Oluje, odnosno Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja.

- Pojavila se i Torcida, napravili su defile od vojarne do trga iako su bili upozoreni da se ponašaju po uputama izvikivali su neprimjerene uzvike, imali sa sobom HOS-ove zastave. Zvala sam Šibensko-kninsku policiju, rekli su mi da znaju za njihove postupke i da provode izvide, biti će zanimljivo vidjeti kako će reagirati u ovom slučaju, kazala je reporterka Dnevnika Nove TV Sanja Jurišić. 

 

27. travanj 2024 08:17