StoryEditorOCM
KalelargaNALJUTILA GA ŽENA

Zadranima lupao šakama po automobilima, a policajcima psovao partizansku majku!

Piše B.S.
28. listopada 2020. - 21:56

Zbog zlostavljanja građana i vrijeđanja policajaca, I.J.(36) iz Privlake nepravomoćno je na Općinskom sudu u Zadru osuđen na uvjetnu kaznu od 30 dana zatvora s rokom kušnje od godinu dana.

Incident se odigrao 9. srpnja oko 00:20 sati u ulici Put Biliga u Zadru gdje je pod utjecajem 2,11 promila alkohola narušavao javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način.

Bez ikakvog povoda glasno vičući i galameći, te ispuštajući neartikulirane glasove uznemiravao je prolaznike i sudionike u prometu. Na cesti je zaustavljao automobile, da bi zatim zatvorenim dijelovima obiju šaka udarao po poklopcima motora. Kada su 20 minuta kasnije intervenirali policajci, 36-godišnjak ih je vrijeđao i omalovažavao.

Policijskoj službenici je tako rekao: “ dođi da te nataknem, sagni se da te nabijem, popuši mi k...“, a policajcima : „j.. vam mater svima, pribite me, ubite me, j... vam mater partizansku“ . Prilikom dolaska do policijskog automobila ponovno je vrijeđao iste policijske službenike vičući: „Mene neće nitko voditi majku vam j..., j... vam majku pobit ću vas sve, zapamtit ćete me svi“.

Na sudu je priznao krivnju rekavši kako mu je neopisivo žao zbog takvog ponašanja, te da u svoju obranu može jedino kazati da je bio alkoholiziran i da se u takvo stanje doveo jer ga je naljutila bivša izvanbračna supruga. Ispričao se svim građanima koje je uznemirio i doveo u opasnost, a posebno policijskih službenicima.

19. travanj 2024 17:17