StoryEditorOCM
KalelargaSUMNJA NA OTMICU?

Zadarska policija istražuje slučaj nestanka muškarca s dvoje malodobne djece. Nestanak je prijavila supruga, a pronađeni su kasno sinoć!

Piše I.N.
22. prosinca 2023. - 10:34

Zadarska policija provodi kriminalističko istraživanje nad jednim muškarcem s područja Zadra zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela protiv braka, obitelji i djece. Policija postupak provodi u suradnji s drugim nadležnim institucijama, kao što je Centar za socijalni rad.

Prema neslužbenim informacijama, policija je u četvrtak poslijepodne dobila dojavu supruge da joj je nestao muž s dvoje malodobne djece. Zadnji su put bili viđeni na području Murvice.

Ubrzo je preko društvenih mreža nastala potraga za nestalim ocem i dvoje djece, objavljene su njihove slike i kontakt telefon, a u potragu su se osim policije uključili obiteljski prijatelji i poznanici.

Muškarca s djecom policija je pronašla nakon nekoliko sati potrage, oko 21.45 sati, te su djeca zbrinuta.

Zbog zaštite interesa djece u zadarskoj policiji nisu mogli više iznositi informacija o samom događaju. Također nisu mogli odgovoriti na pitanje sumnja li se u pokušaju otmice djece, o čemu se neslužbeno govori.

29. travanj 2024 05:29