StoryEditorOCM
KalelargaJAVNE TRIBINE

U sklopu projekta KVARTipo objavljeni prijedlozi za mjesne odbore Arbanasi, Petrčane, Kožino i Crvene kuće

Piše I.I.
3. travnja 2022. - 18:31

Javne tribine u sklopu projekta KVARTipo nastavljaju se održavati i sljedećeg tjedna, točnije u utorak u mjesnim odborima Arbanasi i Crvene kuće i u četvrtak u mjesnim odborima Kožino i Petrčane.

Na službenoj stranici Grada Zadra objavljeni su dokumenti u kojima je vidljivo kako je od ova četiri mjesna odbora najviše prijedloga pristiglo za MO Arbanasi, njih 35, zatim za MO Petrčane 34 prijedloga, za MO Kožino 12 prijedloga te za MO Crvene kuće 11 prijedloga. 

Stanovnici Arbanasa, koji će u sklopu projekta KVARTipo potrošiti 95 tisuća kuna, dali su četiri prijedloga za postavljanje horizontalne signalizacije, tri za uređenje kolnika od čega su dva za ulicu Andrije Kačića Miošića, tri za dohranu plaža, ali i za postavljanje sprava za vježbanje na otvorenom. Također traže i uređenje šetališta Karma za koje navode da je u derutnom stanju.

U Mjesnom odboru Crvene kuće, koji ima 90 tisuća kuna, za potrošiti najviše je prijedloga stiglo za uređenje zelenih površina, njih četiri.

MO Kožino za potrošiti ima 80 tisuća kuna, a najviše prijedloga je stiglo za uređenje dječjeg igrališta (4). 

115 tisuća kuna će se potrošiti u MO Petrčane gdje je najviše prijedloga stiglo za uređenje kolnika, parkirališta i nogostupa te za opremanje i uređenje plaža.

 

03. svibanj 2024 12:47