StoryEditorOCM
KalelargaNOĆ LUDILA

U kafiću gađao gosta čašom u glavu, pa otišao u trgovinu i demolirao je. Od policije je bježao automobilom kao u filmu, sada se trijezni u postaji

Piše L.B.
5. ožujka 2023. - 08:17

Puna četiri sata je u subotu navečer pijani 43-godišnjak sebi organizirao "provod" i bježao od policije - jutros, u nedjelju, leži u prostoriji PP Zadar do otriježnjenja, nakon čega će biti prepraćen na sud.

Svoju zabavu razbijanjem je počeo po kafićima, a kulminiralo je oko 18 sati u Šibenskoj ulici, gdje je u kafiću bez ikakvog povoda čašom gađao drugog gosta, 40-godišnjaka. Pogodio ga je u glavu.

Pobjegao je iz kafića, ali i iz Zadra, pa se dovezao u Poličnik. Tamo je ušao u trgovinu i također bez povoda napao djelatnicu trgovine, a onda je redom počeo rušiti sve artikle sa polica. Potom je malo izašao ispred trgovine, gdje je došao dečko trgovkinje, pa je napao i njega.

U međuvremenu je u Poličnik došla policija. Vidjevši policijski automobil, 43-godišnjak je sjeo u svoje vozilo i odjurio. Jurnjava kroz Poličnik nije dugo trajala, jer ga je policija sustigla, no on je imao ideju pobjeći pješice. Ostavio je automobil nasred ceste, te počeo bježati. Policijski službenici su ga sustigli, vezali i odvezli u Zadar u policiju.

Odbio je alkotestiranje. Bio je pod vidnim utjecajem alkohola.

Policijska obrada nad njim bit će provedena kada se otrijezni u stanici PP Zadar. 

02. lipanj 2024 09:46