StoryEditorOCM
KalelargaPRIJAVE ZA PRIJEVARU

U Gračacu 29-godišnjak primio predujam od 4 tisuće eura za stolariju, radove nije izvršio. U Zadru 36-godišnjakinja zadržala artikle iz tvrtke

Piše M. K.
25. lipnja 2024. - 10:08

Policijski službenici Postaje granične policije Gračac u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave osječke-baranjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za prijevaru. Sumnjiči ga se da je u kolovozu 2023. godine, temeljem ponude za ugradnju stolarije na nekretnini na području Gračaca, od 50-godišnjeg vlasnika primio predujam od 4 tisuće eura, a dogovorene radove nije izvršio niti vratio novac.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prijevare, protiv osumnjičenog je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava.

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjom hrvatskom državljankom, koju se sumnjiči za pronevjeru. Sumnjiči se da u vremenu od lipnja do kraja listopada 2023. godine u Zadru, kao zaposlenica trgovine trgovačkog društva, protupravno zadržala za sebe artikle koji su bili povjereni na radu.

Trgovačko društva sa sjedištem na zagrebačkom području, oštetila je za iznos veći od 35 tisuća eura.

Protiv 36-godišnjakinje policija podnosi kaznenu prijavu zbog kaznenog djela Pronevjera.

25. lipanj 2024 10:08