StoryEditorOCM
KalelargaSIROTANI...

Tri psa iz horor dvorišta u Splitu zbrinuta su u zadarskom azilu, u očajnom su stanju: ‘Ne jedu, ne piju, ne spavaju...

Piše Božidar Lončar
3. travnja 2024. - 16:02

Još tri psa od njih ukupno 61 pronađenih na Putu Orišca prošlog tjedna zajedno s još šest štenaca i dva vuka očevidom veterinarske inspekcije po nalogu Policijske uprave splitsko-dalmatinske pronašlo je novi dom.

image
Facebook/Zadarski Azil

Ženka Jack Russell terijera i dva mužjaka bull terijera završili su u zadarskom azilu, potvrdili su nam informaciju javno objavljenu na Facebooku. Dvije ženke, jednu skotnu i drugu s četiri štenca križanca bul pasmine već je preuzeo već dubrovački azil. Nažalost, za jednog psa na Putu Orišca je prijavljen nestanak policiji u večeri s 1. na 2. travanj. U tijeku je utvrđivanje činjenica, odgovorili su nam danas iz policije.

image
Facebook/Zadarski Azil

- Ženka je čipirana, mužjaci nisu. Nijedan pas nije cijepljen. Nema tragova ugriza ili borbi. Jednom mužjaku je ozlijeđeno oko, ne proizvodi dovoljno suza pa mu je kao da ima pijesak u oku. Mužjaci se nisu pomaknuli ni milimetra, tri dana ne jedu, ne spavaju ni ne piju. Strašno su preplašeni i boje se ljudskog dodira. Psihički su jako loše. To su psi koji nisu društveni i moraju živjeti sami. Do okončanja postupka ne idu na udomljenje, što mislim da neće biti tako brzo - kazali su nam iz zadarskog azila.

image
Facebook/Zadarski Azil

Objavu zadarskog azila prenosimo u cijelosti.

image
Facebook/Zadarski Azil
02. svibanj 2024 13:22