StoryEditorOCM
KalelargaU NINU I SELINAMA

Tri pada s motocikala jučer, svo troje vozača završilo u bolnici s teškim tjelesnim ozljedama

Piše M. K.
5. lipnja 2024. - 09:51

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirano je 9 prometnih nesreća u kojima su tri osobe teže ozlijeđene i to padom s motocikala.

Jučer, 4. lipnja oko 16 sati u Ninu dogodila se prometa nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

Prema rezultatima očevida, prometna nesreća se dogodila kada je 23-godišnji hrvatski državljanin upravljao mopedom njemačkih registarskih oznaka te dolaskom do križanja Zadarske ulice i Ulice Put Grgura Ninskog, brzinu kretanja nije prilagodio osobinama ceste. Uslijed naglog kočenja, došlo je do proklizavanja kotača, te vozač pada na kolnik.

Ozlijeđenom 23-godišnjaku pružena je liječnička pomoć u zadarskoj bolnici, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede.

Policija će o događaju proslijediti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu dok će 23-godišnjak biti prekršajno sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Jučer u 11.50 sati na državnoj cesti DC-08 u Selinama dogodila se prometna nesreća kada je 47-godišnji vozač upravljajući motociklom zadarskih registarskih oznaka i krećući se u smjeru sjeverozapada, zbog neprilagođene brzine te stanju i uvjetima na kolniku, u zavoju izgubio nadzor nad motociklom, uslijed čega pada na kolnik.

Ozlijeđenom vozaču pružena je liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede.

Jedna je osoba teško ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer u 11.45 sati na državnoj cesti DC-08 u Selinama. Nesreća se dogodila kada je 37-godišnja državljanka Ukrajine upravljala četverociklom zadarskih registarskih oznaka, u smjeru jugoistoka te dolaskom do zavoja, uslijed neprilagođene brzine, izgubila je nadzor nad upravljačem te vozilom sletjela izvan kolnika na zelenu površinu.

Ozlijeđenoj vozačici pružena je liječnička pomoć u zadarskoj bolnici, gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede.

U svezi navedenih događaja policija će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru.

16. lipanj 2024 22:53