StoryEditorOCM
KalelargaJUTOS OKO 7.40

Tri automobila sudjelovala u prometnoj nesreći na cesti između Škabrnje i Biljana Donjih: 81-godišnjak teško ozlijeđen, a dvojici se još utvrđuju

Piše Zadarki.hr
24. veljače 2021. - 08:50

NOVO 14.55

Dobili smo rezultate očevida prometne nesreće koja se dogodila jutros oko 7.45 sati. 

Vozač teretnog automobila splitskih registracijskih oznaka (37) kretao se iz smjera Benkovca prema čvoru Tromilja. Na ulazu u Škabrnju, a najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, nije se na vrijeme zaustavio te udario u osobni automobil (ZD) koji je na cesti bilo zaustavljen radi skretanja.

Tim osobnim automobilom upravljao je 52-godišnji vozač. Nakon toga se teretno vozilo odbilo i udarilo u vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera i kojime je upravljao 81-godišnji vozač.

Teške tjelesne ozljede zadobio je 81-godišnjak, dok su kod 37-godišnjaka i 52-godišnjaka ozljede zasad neutvrđene. Vozač teretnog vozila dobit će kaznenu prijavu radi izazivanja prometne nesreće koja za posljedicu ima teške tjelesne ozljede.

RANIJE

-------

Zadarska policija i vatrogasci jutros su dobili su dojavu o prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 7:40 sati na cesti između Škabrnje i Biljana Donjih.

Uspjeli smo saznati kako su u prometnoj nesreći sudjelovala tri vozila.

Na intervenciju su krenula dva vatrogasna vozila iz Zadra te jedno iz Benkovca. Prema prvim informacijama, dvije osobe prevozene su na pružanje liječničke pomoći.

25. travanj 2024 09:20