StoryEditorOCM
KalelargaKREŠO SE VRAĆA KUĆI

Tornado od Gripa napravio - Jazine! Navijači Zadra nadmašili su sami sebe, na finalu kupa priredili su Ciboni pakao

Piše Frane Vulas/sd
17. veljače 2024. - 20:24

Tornado je u finalu SuperSport Kupa Krešimira Ćosića u dvorani Splita na Gripama Ciboni priredio pravi pakao. Dvorana ‘žutih‘ izgleda kao Jazine u najboljim danima zadarske košarke. Više od dvije tisuće uglavnom zadarskih navijača natiskalo se u dvoranu.

Obično navijači Zadra u Splitu budu na sektoru iza koša. Pa su u četvrtfinalu sa Splitom te potom polufinalu s Cedevitom Junior u petak bili i na pokrajnjim sektorima. Bilo je na tim susretima oko 400-500 navijača Zadra. U finalu je cijela dvorana zadarska, gotovo svi su Tornado.

Navijači Zadra sve ulaznice su razgrabili, kupili pola sata nakon završetka polufinala. Tisuću njih odvažilo se kupiti ulaznice i prije nego što se njihova momčad plasirala u finale. E, to je ljubav prema klubu. A već sat, pola sata prije susreta odzvanjala je gotovo puna dvorana od navijačkih i općenito dalmatinskih pjesama.

Navijači Zadra su ovacijama proslavili i osvajanje naslova prvaka svijeta vaterpolista Hrvatske. Impresivno je posebno zvučala ‘Moja domovina‘ u izvedbi Tornada. Ovacijama su dočekani igrači Zadra, a predstavljanje momčadi Cibone prošlo je uz zaglušujuće zvižduke.

28. travanj 2024 20:10