StoryEditorOCM
KalelargaNAPAD NA BORIKU

Teško ozlijeđen 36-godišnjak: ‘cimeri‘ ga ‘cipelarili‘ rukama i nogama, a onda ga je jedan od njih udario i metalnom drškom u glavu!

Piše B. S.
11. ožujka 2024. - 20:25

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom državljana Sjeverne Makedonije u dobi od 58, 25 i 21 godinu koje se sumnjiči za kazneno djelo sudjelovanja u tučnjavi, počinjenog na štetu 36-godišnjeg državljanina Sjeverne Makedonije, stranca na privremenom boravku u RH.

Provedenim istraživanjem sumnjiči se da je, u subotu, 9. ožujka, na predjelu Borika u objektu gdje su smješteni, 58-godišnjak najprije verbalno napao 36-godišnjaka, nakon čega su ga sva trojica osumnjičenika fizički napala udarajući ga rukama i nogama po tijelu, dok ga je 21-godišnjak udario i metalnom drškom u predjelu glave, a potom su ga izveli u dvorište objekta.

Ozlijeđenom 36-godišnjaku je pružena liječnička pomoć u zadarskoj bolnici gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede.

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo sudjelovanja u tučnjavi, protiv trojice osumnjičenika se nadležnom državnom odvjetništvu  u Zadru podnosi kaznena prijava te su predani u pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske.

Sukladno odredbama Zakona o strancima, policijski službenici nastavljaju poduzimanje mjera i radnji iz svoje nadležnosti.

27. travanj 2024 16:44