StoryEditorOCM
KalelargaZAHUKTAVANJE ATMOSFERE NA NARODNOM TRGU

Stigao Ivan Zak

Piše Zadarski.hr
31. prosinca 2016. - 11:24
IMG_20161231_100212

Na Narodnom trgu su u jutarnjim satima krenule prve pripreme za doček Nove 2017. godine koja na Poluotoku održava na čak pet lokacija. Na središnjoj lokaciji – Narodnom trgu u 23.30 nastupa popularni pjevač Ivan Zak koji je jutros stigao u Zadar kako bi uz Silvestrovo na trgu Petra Zoranića u podne proslavio Novu godinu s najmlađom publikom.

Na pozornici na trgu prije Ivana Zaka nastupit će klapa Intrade i Tomislav Bralić u 22,30 sati.

Na Trgu Petra Zoranića publiku će zabavljati Bepo Matešić, David Ricov i grupa Kanela te grupa Vista, dok će na Forumu svirati Synthetica i Living Room. Na Kalelargi će Zadrane zabavljati Black Coffee.

Doček Nove Godine moći će se na Poluotoku prvu put proslaviti i na ledu. Klizalište Ledeni park na Forumu organizira proslavu uz dobar ritam i bogatu ponudu pića. U zadarskom Arsenalu nastupit će Showtime bend i DJ Elvis Papić uz delicije majstora dalmatinske kuhinje - Renata Kraljeva.

U lounge baru Ledana goste će u Novu godinu uvesti DJ Meshi i DJ Dali G, dok će na terasi caffe barova Kult & Dišpet svirati TS Harmonia i DJ Angelo uz slobodan ulaz te dress code: velvet ili glitter .

01. srpanj 2024 14:09