StoryEditorOCM
KalelargaIZBORI U HDZ-U

Šime Erlić: ‘Moja želja je da se HDZ prilagodi novim trendovima, koji funkcioniraju i na području grada i na području države!‘

Piše B.S.
17. listopada 2021. - 20:14

U 19 sati završili su izbori za predsjednike i potpredsjednike općinske, gradske i županijske organizacije HDZ-a. Članovi HDZ-a Zadarske županije na neposrednim izborima birali su kandidate koji će iduće četiri godine voditi općinske, gradske i županijske organizacije. 

Za županijski odbor birali su predsjednika i četiri potpredsjednika, za gradske odbore predsjednika i tri potpredsjednika, a za općinske odbore predsjednika i dva potpredsjednika. Za predsjednika Županijskoga odbora HDZ-a jedini se kandidirao dosadašnji predsjednik Božidar Kalmeta koji nije htio davati izjave o novom mandatu.

Za potpredsjednička mjesta natjecalo se sedam kandidata.

Za predsjednika zadarskoga gradskog HDZ-a jedini kandidat bio je Šime Erlić koji je rekao kako nastavlja tamo gdje je počeo prije godinu dana. Za mjesto potpredsjednika  natjecala su se tri kandidata.

- Moja želja je da se HDZ prilagodi novim trendovima, koji funkcioniraju i na području grada i na području države, da bude i dalje i ostane generator stabilnosti gradonačelniku, Gradskome vijeću, ali i da bude opcija koja je najbliža građanima te da bude najjača politička snaga i dalje u gradu- izjavio je Erlić. 

28. travanj 2024 22:37