StoryEditorOCM
KalelargaVAŽNO JE ZNATI

Radovi na vodovodu: u ponedjeljak, utorak i srijedu vode neće biti u ovim ulicama u Zadru i Vrsima...

Piše Zadarski.hr
23. lipnja 2023. - 13:53

1) Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Zadru, u ponedjeljak 26. lipnja od 8 do 14 sati bez vode će biti potrošači u ulicama Roberta Frangeša Mihanovića i Grge Novaka,

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju bit će smještena u Ulici Roberta Frangeša Mihanovića, kod kućni broj 12. 

2) Zbog izvođenja građevinskih radova od strane tvrtke Ludwig Pfeiffer, u ponedjeljak 26. lipnja od 8 do 15 sati bez vode će biti potrošači u Zadru, u Ulici Ive Mašine.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju bit će smještena u Ulici Ive Mašine, kod kućnog broja 18. 

3) Zbog izvođenja građevinskih radova od strane tvrtke Ludwig Pfeiffer, u utorak  27. lipnja od 8 do 15 sati bez vode će biti potrošači u Zadru  u Ulici don Šime Urlića.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju bit će smještena u Ulici don Šime Urlića, kod kućnog broja 1.

4) Zbog izvođenja građevinskih radova strane tvrtke Ludwig Pfeiffer u srijedu od 8 do 15 sati bez vode će biti potrošači u Zadru, u Ulici Jakova Glivanovića.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju bit će smještena u Ulici Jakova Glivanovića, kod kućnog broja 2.

5) Zbog izvođenja građevinskih radova od strane tvrtke Ludwig Pfeiffer, u ponedjeljak 26. lipnja od 8 do 13 sati bez vode će biti potrošači u mjestu Vrsi, predio Vrsi-Mulo.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju bit će smještena u Ulici kneza Višeslava, kod kućni broj 6.

14. lipanj 2024 02:55