StoryEditorOCM
Kalelarga"KRIVA ADRESA"

Radeta o građevinskoj dozvoli izdanoj za prostor bivšeg SAS-a: "Investitoru sam ja uzrok svih problema, a netko mu je nanio ozbiljnu štetu"

Piše Zadarski.hr
20. svibnja 2024. - 18:58

Gradski vijećnik SDP-a Daniel Radeta objavio je još jedan status vezan uz građevinsku dozvolu izdanu za gradnju stambene zgrade na prostoru bivšeg SAS-a.

Podsjetimo kako je Radeta kazao kako će SDP-ovci odmah dignuti ruku za proračun kada gradonačelnik Branko Dukić otrkije "tko je i za koliko izdao građevinsku dozvolu na tom prostoru".

Ovog puta Radeta je objavio status uz fotografiju ekrana na kojoj se nalazi poruka, za koju gradski vijećnik pretpostavlja da je stigla od strane investitora. Njegov status prenosimo u cijelosti.

Od samog početka otvaranja teme o nezakonitoj građevinskoj dozvoli na prostoru SAS-a govorio sam isključivo o činjenicama, zakonima i pozitivnim propisima kod gradnje.

U subotu sam dobio poruku, očito od investitora, kojem sam ja uzrok svih problema i netko tko mu je nanio ozbiljnu štetu. Dragi moj, kriva adresa!

Kako me uopće nije briga o kome se radi niti je isti ikad bio predmet mojih interesa, već isključivo oni koji su stvorili taj kaos na razini institucija, ovim putem mu želim poručiti kako je s ovom privatnom porukom upravo to postao.

S obzirom da sam kao gradski vijećnik dužan problematizirati kaos u prostoru i ukazivati na ovakve stvari, onda je red da i ovakve privatne poruke budu dio javnog diskursa jer su one posljedica onog što radim po službenoj dužnosti.

Kako investitor očito ima problem s logičkim aparatom i ne može shvatiti moju funkciju, ja ću mu pomoći da pronađe logiku barem u onom što je napisao, a napisao je sljedeće, da je kupio građevinsku dozvolu!

E pa dragi moj investitoru, građevinska dozvola se ne kupuje, ona se dobije, to jest ona se izdaje. Možda baš tu leži uzrok svih tvojih problema, a ja ti je sigurno nisam prodao niti izdao.

Ti jedino što možeš je napisati, javno naravno, tko ti ju je prodao i koliko si je platio!

Hvala!

image

Daniel Radeta

16. lipanj 2024 05:17