StoryEditorOCM
KalelargaIVICA ŽUVELA

Prošlog puta nabrajao imena liječnika koji su otišli iz zadarske bolnice, a ovog puta imena sestara i tehničara: Što ste napravili da ostanu?

Piše Iva Ivanac
5. prosinca 2023. - 12:33

- Natalija Šešelja, Paula Tomičić, Josip Lončar, Marija Kostić, Ines Baždarić, Ana Elez, Kata Marcelić, Kata Grbić, Iris Perić-Božić, Josip Antišin, Maja Švegli, Sanda Zubčić, Igor Ferjančić, Anđela Zubčić, Lucija Alvir, Ljubo Pavić, Iva Radoš, Kristina Picić, Dino Kekić, Josip Kresović, Ivanica Eškinja, Lovre Šindija, Josip Jerak, Matea Čelić, Kristina Rogić, Martin Ninčević, Tomislava Smolić, Vedran Bajlo, Toni Lisica, Branka Borčić, Mateo Tokić, Lidija Basioli, Lidvina Košta, Lora Lonić, Bojan bevanda i tako dalje. Ovog puta sam pročitao popis medicinskih sestara i tehničara koji su otišli iz Opće bolnice Zadar. Što ste vi napravili da oni ostanu?, upitao je na Županijskoj skupštini Ivica Žuvela koji je prošlu Skupštinu čitao imena doktora i doktorica koji su otišli iz zadarske bolnice. 

Žuvela je ovog puta tražio odgovore cijelog zapovjednog lanca. 

Zamjenik župana Šime Viković je kazao kako tržište uvelike utječe na odlaske djelatnika iz bolnice. 

- Svatko bira svoje, vidimo da se stalno raspisuju novi natječaju i da se uzimaju novi ljudi u zadarsku bolnicu. Mi jedino što možemo napraviti, a napravit ćemo to u idućoj godini, jest donjeti mjere kojima ćemo pokušati privući nove kadrove, kazao je zamjenik župana Vicković. 

 

26. travanj 2024 14:57