StoryEditorOCM
KalelargaU SUBOTU POPODNE

Proslavljeni hrvatski nogometaš Josip Skoblar u Privlaci napao tri žene: razlog parking?

Piše M.G.
14. lipnja 2020. - 21:09

Proslavljeni hrvatski nogometaš Josip Skoblar (79) u subotu popodne u Privlaci napao je tri ženske osobe i dijete koje je bilo s njima, zbog, kako smo neslužbeno doznali – parkinga.

One su naime parkirale svoj automobil na rubu slijepe ulice te se otišle kupati na obližnju plažu. No, bezazleno kupanje prekinuo je upravo Josip Skoblar koji ih je prvo napao verbalno, a potom i fizički. Derao se na njih, psovao i vrijeđao, mahao krampom koji je tada držao u ruci, dok je jednu od žena, koja mu je došla objasniti situaciju, uhvatio za vrat i ozlijedio joj nogu. I to sve pred njezinim malodobnim djetetom. Kako neslužbeno doznajemo, jedna od žena je osoba s invaliditetom i onkološki pacijent.

U PU Zadarskoj smo dobili šture informacije, samo da je tijekom nedjelje provedeno kriminalističko istraživanje te da protiv muškarca ('41. godište) slijedi kaznena prijava.

Pokušali smo doći i do Skoblarove obitelji koja ipak nije imala nikakvih komentara na incident.

Josip Skoblar je inače vrlo poznat Zadranin, jedini je Hrvat koji je dobio Zlatnu kopačku, nagradu za najboljeg strijelca Europe. Član Marseilleove Kuće slavnih, a vodio je i nekoliko velikih hrvatskoh klubova poput trener Dinama, Hajduka i  Rijeke. S reprezentacijom Jugoslavije je 1962. stigao do polufinala Svjetskog prvenstva. 

17. travanj 2024 16:10