StoryEditorOCM

Proljetni shopping uz fantastične popuste!              

Piše Promo
13. ožujka 2020. - 12:32

Dolaskom proljeća mnogi će krenuti u potragu za novim modnim komadima, nakitom i modnim dodacima, a idealno je vrijeme i za manji proljetni makeover doma. Uz popuste koje donosi još jedna Super subota, kupovina će biti još povoljnija, a nove kolekcije garantiraju fantastične modne ulove.

Ljubiteljima proljetnih modnih outfita vrijeme je sve više naklonjeno – uz fantastične nove kolekcije i popuste koje donosi Super subota obnovite garderobu, opremite se za sport i rekreaciju i nabavite sve za ukusne, lagane proljetne obroke. Supernova Zadar idealno je odredište za obiteljski shopping, a i ovog mjeseca brojne trgovine centra časte vas izvrsnim popustima!

Za nove sportske izazove opremite se u trgovini Nike koja vam nudi 20% popusta na cjelokupni asortiman, a nove modne kombinacije brenda U.S. Polo pronađite snižene od 10% do čak 50%. Najmlađe opremite u trgovini Ciciban koja vam na dio asortimana nudi 30% popusta, a odlučite li se počastiti novim nakitom iskoristite od 30% do 50% popusta u trgovini Oxette. Za pripremu ukusnih ribljih menija odaberite Spar smrznutu ribu i riblje proizvode koji vas čekaju sniženi 20%.
14. ožujka ne propustite iskoristiti ove i brojne druge popuste trgovina centra Supernova!

Više informacija o posebnim ponudama i popustima koje Vas očekuju ove Super subote pronađite na https://www.supernova-zadar.hr/ ili na Facebook stranici centra.

Subota, 14. ožujka, dan je za najbolji proljetni shopping – Vidimo se!

18. travanj 2024 02:03