StoryEditorOCM
KalelargaMARKO PUPIĆ BAKRAČ:

"Pošaljite inspekciju u kafić "Lovre" jer ga je Zdenko Zrilić nezakonito dao u podnajam i ne utapajte se s njim, njegova era završava"

Piše P.O.
2. kolovoza 2021. - 12:00

Postavio sam pitanje i dobio odgovor da su poduzeća Zdenka Zrilića dužna Gradu Zadru oko 770.000 kuna i da prisilne naplate nije bilo nego su uzete mjenice. Za njega ne vrijede pravila kao za sve druge. Kafić „lovre” je nezakonito dao u podnajam nekoj zagrebačkoj tvrtki iako se to s gradskim prostorom ne smije raditi. Što ćete poduzeti, pitao je Marko Pupić Bakrač gradonačelnika Branka Dukića.

Pupić Bakrač je pitao i u kojoj fazi je plan Uvale Bregdetti i kada će on stići do Gradskog vijeća, jer su i Mjesni odbor i javnost protiv, ali je plan u interesu Zdenka Zrilića.

Pročelnik Ivan Mijolović je kazao da Zrilić podmiruje rate, a da je Grad od njega uzeo mjenice kao sredstva osiguranja, a pročelnik Tomislav Korona je samo izjavio da je podzakup nezakonit.

Nakon što mu je Dukić odgovorio da Grad postupa jednako prema svim dužnicima, Pupić Bakrač je zatražio da Grad u „Lovru” pošalje inspekciju, a onda vijećnicima HDZ-a poručio:

-Uvijek se išlo na ruku Zdenku Zriliću, ali njegova era završava. Nemojte se utapati s njim i ići mu na ruku, rekao je Pupić Bakrač.

24. travanj 2024 17:11