StoryEditorOCM
KalelargaA SAD ADIO...

Policija podnijela kaznenu prijavu protiv Erlića zbog širenja zaraznih bolesti! Je li ovo definitivni kraj njegovog ravnateljstva nad Hitnom?

Piše Zadarski.hr
11. siječnja 2022. - 18:52

Zbog dovođenja u opasnost od širenja zarazne bolesti, zadarska je policija protiv Ivice Erlića (48), ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije, podnijela kaznenu prijavu za kazneno djelo "Širenje i prenošenje zarazne bolesti".

Policijski službenici proveli su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Širenje i prenošenje zarazne bolesti, objavila je PU zadarska.

U četvrtak,  06. siječnja 2022. godine u 10.10 sati u Zadru u Ulici Domovinskog rata policijski službenici zaustavili su 48-godišnjeg vozača osobnog automobila zadarskih registarskih oznaka koji se tijekom upravljanja vozilom nepropisno koristio mobitelom. Tom prilikom utvrđeno je i kako u prometu sudjeluje u vrijeme izrečene zaštitne mjere izolacije zbog oboljenja od COVID-19.

Zbog počinjenog prekršaja iz čl. 196. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, prekršajno je sankcioniran.

Po stečenim uvjetima, nad osumnjičenim je provedeno kriminalističko istraživanje te se protiv njega zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Širenje i prenošenje zarazne bolesti, podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Kriminalističko istraživanje se i dalje nastavlja, navodi se u policijskom priopćenju.

I bez kaznene prijave budućnost Erlića kao ravnatelja ZHM je bila više nego upitna, čini se da je policija sada puno olakšala njegovim poslodavcima oko odluke koju trebaju donijeti...

20. travanj 2024 13:41