StoryEditorOCM
KalelargaREDOVNA KONTROLA

Policija kod 26-godišnjakinje s područja Benkovca pronašla 12 vrijednih mobitela, više od 10.000 eura, kokain, marihuanu...

Piše I. I.
28. svibnja 2024. - 11:56

PU zadarska je na području Benkovca kod 26-godišnjakinje pronašla drogu i opremu za krijumčarenje. 

Voditelj Odjela kriminaliteta droga PU zadarske, Jure Ražov, kazao je na konferenciji za medije kako su policijski službenici u nedjelju tijekom redovite kontrole prometa na području Benkovca zaustavili osobno vozilo kojim je upravljala 26-godišnjakinja. 

- Prilikom policijskog postupanja i kontrole, ženska osoba je dragovoljno predala policijskim službenicima PVC vrećicu u kojoj je bilo 1,2 grama marihuane. Vizualnim pregledom vozila policijski službenici su uočili kako se u automobilu nalazi veliki broj mobitela i termovizijska kamera. Naknadnim pretresom vozila, ali i stana 26-godišnjakinje pronađeno je ukupno 12 mobitela marke iPhone, termovizijska kamera, 27 grama marihuane te oko 9,8 grama kokaina pakiranog u devet pojedinačnih pakiranja. Osim droge i tehnoloških uređaja, 26-godišnjakinji je oduzeta i veća količina novaca, kazao je Ražov. Procjenjuje se da je djevojka u različitim valutama imala preko deset tisuća eura. 

- Nakon završenog kriminalističkog istraživanja, protiv 26-godišnjakinje je općinskom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog postojanja osnovane sumnje neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te je predana u pritvorsku jedinicu PU zadarske, dodao je Ražov. 

image
Jure Miskovic/Cropix/Cropix
image
Jure Miskovic/Cropix/Cropix
image
Jure Miskovic/Cropix/Cropix
image
Jure Miskovic/Cropix/Cropix
image

Voditelj Odjela kriminaliteta droga, Jure Ražov

Jure Miskovic/Cropix/Cropix
19. lipanj 2024 08:37