StoryEditorOCM
KalelargaNIJE MU LAKO...

Pogledajte kako se ministar Šime Erlić danas borio s dosadom na sjednici Vlade

Piše Zadarski.hr
20. travnja 2023. - 20:54

Šime Erlić, ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, na današnjoj sjednici vlade se jako trudio kako bi se izborio protiv - dosade. Naime, dok je državni tajnik u Filipovićevom Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja Mario Šiljeg predlagao uredbu o izmjenama i dopuni Uredbe o naknadi za istraživanje i eksploataciju ugljikovodika, Erlić se borio s dosadom, objavio je Index..

Tako se Erlić vrpoljio u svojoj stolici, smješkao, gledao okolo, nezainteresirano tipkao po mobitelu... U jednom trenutku je zijevnuo, a onda toliko nije mogao podnijeti dosadu dok Šiljeg govori da je išao popravljati svoju kemijsku olovku. Kad ju je rastavio i sastavio, probao je piše li normalno po papiru, a onda nastavio ubijati dosadu. 

Nerijetko su sjednice vlade dosadna događanja u kojima neki iskusniji ministri i državni tajnici već nekako znaju zakamuflirati dosadu, ali čini se da mladom Erliću to nije pošlo za rukom. Službene kamere vlade sve su to zabilježile. Kako se Erlić borio s dosadom, pogledajte OVDJE.

 

02. lipanj 2024 00:56