StoryEditorOCM
KalelargaDNEVNI IZVJEŠTAJ PU ZADARSKE PREPUN KRAĐA

Otkriveni drvosječe-otimači, džepara na sve strane

Piše Zadarski.hr
23. kolovoza 2017. - 13:09
džepar

Izvještaji koji iz PU zadarske svakodnevno stižu u novinske redakcije ljeti su puni informacija o različitim vrstama krađa pa je preporučljivo u ovo doba godine, kad na naše područje stignu i lopovi s raznih strana, biti pojačano oprezan.

Iz današnjeg smo izvješata doznali da su neki od lopova koji su krali proteklih dana i uhvaćeni, ali je zabilježen niz novih krađa u prošla 24 sata. Evo popisa:

Policijski službenici II policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je prošli tjedan, u Ulici Ante Starčevića u Zadru, otuđio torbu s novcem, dokumentima i osobnim predmetima u vlasništvu korejske državljanke. Protiv njega se podnosi kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Gračac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom i 48-godišnjakom koje se sumnjiči da su u protekla dva mjeseca, na području Gračaca, posjekli i otuđili stabla bukve i hrasta u vlasništvu šumarije vrijedna nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv njih se podnosi kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer u Zrinsko-Frankopanskoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 59-godišnjaka te otuđio prijenosno računalo i alkoholno piće ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Istog dana u Zaglavu na Dugom otoku, nepoznati je počinitelj provalio u benzinsku postaju u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete i novac.

Materijalna šteta biti će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U Gajcu na Pagu, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu grčkog državljanina te otuđio torbe s novcem i odjećom.

Jučer, u Ražancu i Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili torbu i dva novčanika s novcem i dokumentima u vlasništvu tri osobe ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

10. lipanj 2024 10:04