StoryEditorOCM
KalelargaPOLICIJI NA ZNANJE

Netko je presjekao cijevi za vodu na Plovaniji! "Ovo je sabotaža! Cijevi su prerezane na pet-šest mjesta, a iz Pfeiffera se ne javljaju!

Piše I. N.
12. srpnja 2024. - 09:38

- Nema nikakve dvojbe - ovo je sabotaža - kaže nam čitatelj iz ulice Viktora Vide na Plovaniji koja je rano jutros ostala bez vode. razlog je, kako tvrdi, sabotaža. nepoznati netko na pet-šest mjesta je prerezao debele okitenske cijevi koje služe za privremenu opskrbu domaćinstava vodom.

- Ma to je netko namjerno napravio. Rezeovi kao da su napravljeni s brusilicom. Jutros sam zvao i policiju zbog toga. Prije toga sam sam obavijestio Vodovod. Prve dojave da nema vode stigle su noćas oko tri sata. Vode nemamo već satima - kaže naš sugrađanin.

image

Prerezane cijevi za vodu u Ulici Viktora Vide na Plovaniji

Zadarski.hr/Slobodna Dalmacija

U Vodovodu su, kaže, odgovornost prebacili na tvrtku Ludwig Pfeiffer koja na Plovaniji izvodi radove na aglomeraciji. 

- Oni su odgovorni jer se radi o njihovim radovima. Ali u Pfeifferu se ne javljaju na pozive iz Vodovoda pa smo mi osuđeni na čekanje da se ova situacija riješi - žali se. 

Direktoru Vodovoda Tomislavu Mateku poslali smo fotografije presječenih cijevi. On tvrdi da nema informacije o tome što se dogodilo, i je li u pitanju sabotaža ili nešto treće, ali privremeni cjevovod nije u nadležnosti Vodovoda već Pfeiffera kao izvođača radova.

- Bez vode je oko 150 metara ulice Vikotra Vide s lijeve i desne strane ceste. Vidite i sami kakva je vrućina, a u ovoj ulici je dosta starijih i bolesnih ljudi. Već dvije godine ulica nam je raskopana zbog aglomeracije. I sad smo ostali bez vode. Čekamo odgovorne da riješe ovaj problem, ali oni se na naše pozive ne javljaju. Što da radimo - pita se naš sugrađanin.

image

Prerezane cijevi za vodu u Ulici Viktora Vide na Plovaniji

Zadarski.hr/Slobodna Dalmacija
image

Prerezane cijevi za vodu u Ulici Viktora Vide na Plovaniji

Zadarski.hr/Slobodna Dalmacija
05. listopad 2024 04:00