StoryEditorOCM
KalelargaPAPRENA CIJENA

Nakon što je zbog visoke cijene poništen prvi natječaj za nabavu kućica na Muraju, na drugi natječaj stigla još skuplja ponuda

Piše I.I.
22. kolovoza 2021. - 19:33

Nakon što je prvi natječaj Grada Zadra za kućice na bedemima poništen zbog previsoke cijene, na drugi natječaj je ponovno stigla samo jedna ponuda i to iste tvrtke s još većom cijenom. 

Na natječaj čija je procijenjena vrijednost iznosila 800 tisuća kuna bez PDV-a oba se puta javila tvrtka Minigradnja iz Vodica koja je i izvodila radove na zadarskim bedemima. Tvrtka je prvu ponudu dala na iznos od 1.300.925,00 kuna bez PDV-a, odnosno pola milijuna kuna više od procijenjene vrijednosti, a drugi puta su poslali ponudu na iznos od 1.382.327 kuna.

Za Muraj se nabavlja deset posebno dizajniranih drvenih kioska, točnije kućica s osnovnom svrhom prodaje autohtonih proizvoda, izlaganja i prodaje zanatskih radova te ugostiteljske usluge prodaje tradicijskih jela i pića privremenog karaktera.

Nabaviti će se pet kućica za prodajne svrhe, četiri kućice za ugostiteljstvo i jedna za javni wc. 

Hoće li ovaj put natječaj proći i hoće li se pronaći dodatna sredstva kako bi se svi radovi na Muraju konačno priveli kraju?

29. travanj 2024 04:18