StoryEditorOCM
KalelargaMANIJACI MEĐU NAMA

Nakon kujice Elze, sada neki luđak u Sukošanu samostrelom ubija mačke! Policija intenzivno traga za počiniteljem. Slike su uznemirujuće...

Piše Ivica Nevešćanin
24. veljače 2021. - 15:38

Zadarska policija traga za osobom koja u Sukošanu samostrelom ubija mačke.

Dojavu da netko iz samostrela usmrćuje životinje policija je dobila u utorak, nakon što je u ponedjeljak u veterinarskoj stanici na Puntamici preminula jedna crna mačka. Na stranicama udruga koje se bave zaštitom životinja objavljene su potresne fotografije životinje koja crnom strelicom pogođena u leđa.

image
Mačka pogođena samostrelom
Facebook

- Dojavu smo dobili u utorak od jedne građanke koja se predstavila kao volonterka udruge za zaštitu životinja. Ustrijeljena mačka je bila u vlasništvu jedne njene poznanice. Vlasnici su životinju odnijeli veterinaru, ali je na žalost tamo uginula. Policija poduzima sve što je potrebno kako bi se otkrio počinitelj i objasnile okolnosti ovog događaja - kazali su nam u PU zadarskoj.

Tijekom utorka, ali i srijede, na društvenim su se mrežama pojavile nove informacije o navodnom usmrćivanju mačaka, ali dokaza za to nema, niti u zadarskoj policiji o tome imaju informacija.

Nedavno se također u Sukošanu dogodio slučaj zlostavljanja psa, kujice Elze, koja je uginula od posljedica izgladnjivanja i zanemarivanja od strane vlasnika. Policija je pronašla počinitelja i protiv njega podnijela kaznenu prijavu.

image
Mačka pogođena samostrelom
Facebook
20. travanj 2024 08:20