StoryEditorOCM
KalelargaIZGUBIO KONTROLU

Maloljetni vozač sletio s ceste i udario u kamenu stijenu na izlazu iz Draga, teško ozlijeđen zajedno s prijateljem

Piše B. S.
26. listopada 2024. - 12:58

U petak, 25. listopada, oko 1.55 sati, na državnoj cesti DC-08 na izlazu iz mjesta Drage, dogodila teška prometna nesreća u kojoj su dva maloljetna hrvatska državljanina zadobila teške ozljede.

Prema informacijama s očevida, nesreća se dogodila kada je jedan od maloljetnika, upravljajući automobilom bez registarskih oznaka, vozio iz smjera Drage prema Biogradu. Kako nije prilagodio brzinu vozila uvjetima na cesti, maloljetnik je izgubio kontrolu nad vozilom koje je sletjelo s ceste i udarilo u kamenu stijenu.

Nakon prvog udarca, automobil se nastavio nekontrolirano kretati kolnikom i udario u zemljani nasip, gdje se konačno zaustavio.

Zbog teških ozljeda, maloljetni vozač i njegov putnik odmah su prevezeni u zadarsku Opću bolnicu Hitnom medicinskom pomoći, gdje su im dijagnosticirane teške tjelesne ozljede.

Policija je o ovom incidentu obavijestila nadležno državno odvjetništvo u Zadru i nastavlja s kriminalističkim istraživanjem zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

26. listopad 2024 13:06