StoryEditorOCM
KalelargaIMAO JE I VAGU

Kod 22-godišnjaka našli više od kilogram marihune, 42-godišnjaku oduzeli 10 kilograma rezanog duhana

Piše Zadarski.hr
16. listopada 2020. - 15:11

Zadarska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom, osumnjičenim za kazneno djelo iz domene kriminaliteta droga. U sklopu kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga nadležnog suda, policijski službenici su danas na širem području Zadra obavili pretragu kuće i vozila koje koristi, kojom prilikom su pronašli sveukupno oko 1.080 grama droge marihuane, pakirano u 30 pojedinačnih paketića, vagu za precizno mjerenje te novčani iznos od 2.100 kuna za koje se sumnja da potječe od preprodaje droge, objavili su iz PU zadarske.

Pronađena marihuana, digitalna vaga i novac su mu oduzeti, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je drogu posjedovao u namjeri daljnje prodaje.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 22-godišnjak će danas tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske. 

Završeno je i kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za nedozvoljenu trgovinu. Kod njega je na benkovačkom području pronađeno oko 10 kilograma rezanog duhana.

16. travanj 2024 08:15