StoryEditorOCM
KalelargaPONOVLJENI NATJEČAJ

Hoće li se ovog puta itko javiti za izgradnju 8. faze glavnog kolektora visoke zone? Posao je sada vrijedan 4 milijuna eura

Piše I. I.
1. listopada 2024. - 22:45

Grad Zadra "štanca" javne natječaje kao na traci. Ovih je dana tako objavljen ponovljeni natječaj za izgradnju 8. faze kolektora vioske zone grada Zadra.  Natječaj je raspisan do 21. listopada do 13 sati kada će se ujedno održati i javno otvaranje ponuda. Ovoga puta procijenjena vrijednost radova je za 800 tisuća eura veća negoli što je bila na prvom natječaju i sada iznosi četiri milijuna eura bez PDV-a, a rok za izvođenje radova je tri godine. 

Izgradnja 8. faze obuhvaća nastavak izgradnje kolektora za odvodnju isključivo oborinskih otpadnih voda, a trasa će prolaziti kroz Ulici Ivana Meštrovića, Ulicu Ivana Gundulića, Ulici Denisa Špike i Ulicu Đure Sudeta sve do Obale kneza Trpimira koju presjeca s izljevom u more u Uvali Maestral. 

Podsjetimo kako na prvi natječaj koji je objavljen u listopadu prošle godine nije pristigla niti jedna ponuda. Procijenjena vrijednost radova tada je bila 3,2 milijuna eura. 

 

01. listopad 2024 22:46