StoryEditorOCM
Kalelarga#MOSABAVLJU

Erol Gaši ispunjava obećanje 5+5, poklanja pet karata za Prijovićkin koncert u znak borbe protiv netrpeljivosti i daje donaciju...

Piše Zadarski.hr
22. veljače 2024. - 20:07

Nakon što su mediji nedavno objavili kako postoji mogućnost zabrane koncerta Aleksandre Prijović u Zadru, bivši gradski vijećnik SDP-a Erol Gaši napisao je kako će, ako se koncert održi, nekome pokloniti pet karata te isti taj iznos i donirati u humanitarne svrhe.

Sada, nakon što je u četvrtak poslijepodne Prijovićkin koncert službeno najavljen, Gaši se javio u komentarima ispod članka objavljenog o najavi nastupa na Facebooku portala Zadarski.hr tvrdeći kako će svoje obećanje i ispuniti.

- Evo kako ja ne želim biti jedan od onih koji ne drže do svoje riječi, a nisam ljubitelj ove glazbe, prvih pet osoba koje se jave ispod komentara da žele ići na koncert, dobit će kartu besplatno. Trošak tih pet karata će biti podmiren s moje strane. Druga stvar, kako sam obećao da visina iznosa dodatnih pet karata ide u dobrotvorne svrhe, dajte neki prijedlog kome da uplatim. Uživajte u koncertu! #mosabavlju, proučio je Gaši u komentarima.

Gaši je izjavio kako je razlog poklanjanja karata borba protiv netrpeljivosti u društvu.  

26. travanj 2024 00:32