StoryEditorOCM
KalelargaFINANCIRANJE LOKALNIH MEDIJA IZ GRADSKOG PRORAČUNA

Erol Gaši: Dajte mi izlist svih donacija gradskih poduzeća Zadarskom listu

Piše P.O.
23. prosinca 2019. - 14:15
20191223_131627

Zadarski nezavisni gradski vijećnik Mladen Malta zahvalio je na korektnim i točnim informacijama koje je dobio tražeći podatke o financiranju zadarskih medija iz gradskog proračuna. Na Aktualnom je satu o tome progovorio i vijećnik SDP-a Erol Gaši unaprijed, u duhu Božića, opraštajući svima, pa i Šenolu Selimoviću, glavnom i odgovornom uredniku Zadarskog lista koji od svih lokalnih medija iz gradskog proračuna dobiva najviše.

-Prethodnih smo dana vidjeli koliko košta odnos Grada Zadra i Zadarskog lista. Dolazak HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje u Zadar, Zadarski list je popratio na četiri stranice s brojnim fotografijama, a dolazak SDP-ovog kandidata popraćen je kroz dva komentara s grubim klevetama. U oba se teksta spominjalo i moje ime, pa me zanima je li to bilo samo mišljenje Šenola Selimovića ili je to, zbog izdašnog financiranja, bilo i mišljenje Grada Zadra. Tražim da mi se dostavi izlist svih donacija i čestitki Zadarskom listu od svih gradskih poduzeća, rekao je Gaši navodeći procjenu da se iz županijskog proračuna Zadarskom listu isplaćuje oko 700.000 kuna.

Usput, Gaši se osvrnuo i na gaf Kolinde Grabar Kitarović i zamjerio što ni poslije 30 godina od neovisnosti Zadar nema ulicu posvećenu „poznatom Zadraninu Draženu Petroviću”.

19. travanj 2024 11:23