StoryEditorOCM
KalelargaKADROVSKA KRIŽALJKA

Dr. Damir Biloglav spominje se da bi mogao u Ministarstvo. "To su za sada samo spekulacije, pregovori s kolacijskim partnerima još traju"

Piše A. V. Š.
11. lipnja 2024. - 13:33

Ime dr. Damira Biloglava, dugogodišnjeg zadarskog liječnika, novoizabranog saborskog zastupnika i gradskog vijećnika Domovinskog pokreta, zadnjih se dana u političkim kuloarima spominje kao mogućeg državnog tajnika za zdravstvo. Svoj je saborski mandat za sada stavio u mirovanje jer ga nema tko zamijeniti u njegovoj ordinaciji koja broji preko dvije tisuće pacijenata.

- To su za sada samo spekulacije jer pregovori s kolacijskim partnerima još uvijek traju. Točno je da u stranci imamo stav kako bi postavljanje stručnih ljudi u ministarstvima bilo najbolje rješenje i najveći doprinos koji možemo dati u izvršnoj vlasti. Odatle  vjerojatno kreću i priče o meni kao državnom tajniku jer je poznato da sam dugogodišnji liječnik koji je angažiran oko problema primarne zdravstvene zaštite.  Konkretnih razgovora na tu temu za sada ipak nije bilo- kazao nam je dr. Biloglav. 

 

 

21. lipanj 2024 05:46