StoryEditorOCM
KalelargaRAZLAZ

Davor Čerkuč napustio Klub vijećnika Nezavisne liste Ive Žuvele, ali nastavlja raditi kao županijski vijećnik kroz neku drugu političku opciju

Piše P.O.
20. siječnja 2023. - 13:10

Nakon dvije godine suradnje s Ivom Živelom i njegovom Nezavisnom listom, županijski vijećnik Davor Čerkuč je objavio da nastavlja svojim putem i da napušta Klub vijećnika u Skupštini Zadarske županije.

-Nastavit ću političko djelovanje kao oporbeni vijećnik, ali kroz drugu političku opciju o kojoj ću uskoro govoriti više na press konferenciju planiranu u skorije vrijeme. I nadalje sam dio oporbe u Skupštini Zadarske županije te i dalje planiram jednakim političkim žarom djelovati i ukazivati na sve ono što nije dobro i predlagati rješenja koja imaju za cilj poboljšanje života svih građana Županije, objavio je Čerkuč zahvaljujući se svim ljudima s kojima je surađivao u dvije prethodne godine.

Prvi čovjek Nezavisne liste Ivo Žuvela nam je kazao da na temu njegovog odlaska nije razgovarao s Čerkučem, već je, kao i svi drugi njegovi Facebook prijatelji, vijest o tome saznao kroz objavu na Čerkučevom Facebook profilu.

26. travanj 2024 01:24