StoryEditorOCM
Kalelarga"NISMO NIČIJE LUTKE"

Ante Rubeša novi predsjednik Nadzornog odbora KK Zadar, a izabran je i podpredsjednik!

Piše I.Ivanac
14. siječnja 2022. - 14:38

Predsjednik Nadzornog odbora KK Zadar postao je Ante Rubeša, gradski vijećnik Akcije mladih. Iako su članovi NO-a prvotno htjeli da predsjednik bude Ivan Sunara, on je to zbog poslovnih obveza odbio. Zatim su ciljali i da predsjednik bude Dino Martinović, no on je također tu funkciju odbio jer živi i radi u Zagrebu. 

- Enio Meštrović, Damir Burčul i ja smo preuzeli ovu odgovornost jer smo htjeli biti nadzor klubu. Prije se dosta informacija vezanih uz klub skrivalo od javnosti, a iz kluba su govorili kako nam zbog GDPR-a ne mogu ustupiti neke podatke. Sada to više neće biti slučaj, a mi ćemo neke stvari moći iskomunicirati u javnosti i svojim kredibilitetom ćemo jamčiti za njih. Moći ćemo javno reći vuče li netko konce kluba iz Medulićeve, ali i te iste konce prekinuti, govori Rubeša dodajući kako je Martinović izabran za podpredsjednika Nadzornog odbora. 

- Želim istaknuti kako će svi članovi NO-a prilikom donošenja odluka biti upoznati i s najmanjim detaljima. Od navijača također očekujem da predlože člana u NO-u pa i dva, dapače, ističe Rubeša dodajući kako će jedan od prvih koraka biti objava javnog poziva za sportskog direktora, ali i osobu za marketinški odjel. Rubeša je također naglasio i da će se provesti nezavisna revizija poslovanja kluba kako bi se vidjelo u kojim se smjerovima kreću troškovi kluba.

- Ovo je jedan novi Nadzorni odbor, koji neće raditi na način na koji se radilo do sada upravo zbog toga što nismo lutke na ničijem koncu, zaključuje Rubeša i naglašava kako su sve funkcije unutar Odbora - volonterske!

18. travanj 2024 20:39