StoryEditorOCM
ForumŠPARNO I VESELO

Video koji je mnoge ostavio u čudu: Pogledajte čime su mladenci poslužili svatove! Jesu li ‘cool‘ ili samo - škrti?

Piše PSD
4. listopada 2023. - 12:30

Novopečeni bračni par, Thomas Billaud (27) i Ophelie (25), odustali su od tradicionalnog jelovnika na svojem vjenčanju i jako iznenadili svatove.

Umjesto prepoznatljivim specijalitetima, počastili su ih "fast foodom", točnije izborom iz McDonald‘sovog menija!

Snimka s vjenčanja "zapalila" je društvene mreže, a vidimo trenutak kada mladenka uzima mikrofon i najavljuje dolazak - dostavljača hrane. Čovjek potom ulazi u svečanu salu noseći hrpu vrećica, a gosti oduševljeno plješću.

Koliko je poznato, sretni par naručio je 300 hamburgera, nuggetsa i ostalih delicija iz popularnog lanca brze prehrane, prenosi LadBible.

Snimka je ukupno pogledana više od 2,3 milijuna puta. Mnogi su podržali odluku mladenaca, no ima dosta i kritičara.

“Je li ovo neka šala ili što?”, “Tjestenina s lososom bi bila bolji izbor”, “Odlazim”, samo su neki od komentara.

S druge strane, mnogi su pozdravili način na koji su mladenci uštedjeli novac.

"Radije bih jeo u McDonald‘su nego se zadužio na 25 godina zbog vjenčanja", napisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: "McChicken sendvič i pomfrit molim. Kakvo cool vjenčanje! Obratite pozornost na sretne ljude”.  “Napokon, ljudi koji imaju vjenčanje kakvo žele, a da se ne zadužuju da bi se pokazali. Sretno vam bilo!"

Mlada je kasnije objasnila da je inače izbirljiva oko jela, ali da je baš stoga opcija s McDonald‘som bila jeftinija. I tako, nije se uvela u napast, a usput je stekla i kratkotrajnu internetsku slavu.

28. travanj 2024 22:43