StoryEditorOCM
ForumMINISTARSTVO TURIZMA ZA OVU MARINU VIŠE NEMA 'NORMALNIH' PRIZNANJA

Sutomiškoj Olive Island Marine priznanje za 'iznimnu kvalitetu'

Piše Zadarski.hr
28. listopada 2017. - 22:29
oliveislandmarina_croatia_cover2

U sklopu tradicionalne turističke manifestacije Dani hrvatskog turizma, koja se održava u Malom Lošinju, Olive Island Marina iz Sutomišćice dobila je "posebno priznanje za iznimnu kvalitetu", donosi portal Naši školji.

U protekle tri godine sutomiška marina osvajala je nagrade kao najbolja mala marina, zbog čega ove godine u toj kategoriji nije imala pravo na nominaciju, ali organizatori, Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora, našoj su marini dodijelili "posebno priznanje za iznimnu kvalitetu". Podsjetimo, prije mjesec i pol dana, Olive Island Marina osvojila je treće mjesto u Nautičkoj patroli Jutarnjeg lista.

U kategorijama za destinacije godine, atrakcije godine, nagrade poslovnom sektoru (Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku) te ljude u turizmu, dvije nominacije imao je Dugi otok, za najbolji mali kamp natjecao se Camping Mandarino, Soline, ali nagradu je odnio Camping Polidor iz Funtane, a u kategoriji autentična primorska destinacija "Malo misto", nominaciju je imalo mjesto Sali. Nagradu je odnijela Maslinica na Šolti.

05. listopad 2024 16:21