StoryEditorOCM
ForumNa sjednici vlade

Plenković u ime cijele Vlade izrazio sućut obitelji Mateja Periša: ‘Razgovarao sam s njegovim ocem... Zahvaljujem srpskoj policiji‘

Piše Hina
19. svibnja 2022. - 13:50

Od 12.25 sati održava se sjednica Vlade u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, pod predsjedanjem premijera Andreja Plenkovića.

Na početku sjednice premijer Plenković izrazio je u ime cijele vlade sućut obitelji Mateja Periša čije je tijelo, prema svim dostupnim dokazima, pronađeno jučer u Beogradu.

- Razgovarao sam s njegovim ocem, žao mi je što se to dogodilo, zahvaljujem policiji Srbije, tamo je i predstavnik hrvatske policije, rekao je.

Na dnevnom redu su, među ostalim, odluke o raspisivanju prijevremenih izbora za članove Gradskog vijeća Grada Splita te o osnivanju Povjerenstva za koordinaciju potpore i financiranje obrazovnih, znanstvenih, kulturnih, zdravstvenih, poljoprivrednih i ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini za ovu godinu.

Na dnevnom redu bit će iznesene i informacije o aktualnom stanju vezanom za potres te davanje mišljenja Hrvatskom saboru o nizu izvješća i prijedlozima zakona o dopuni Zakona o porezu na promet nekretnina.

19. travanj 2024 21:14