StoryEditorOCM
ForumNIJE NEGO

Oglasio se odvjetnik obitelji Zvicer: Demantirao da je ubijen vođa zloglasnog kavačkog klana

Piše psd
1. listopada 2022. - 07:51

Nakon neslužbenih informacija da je u večernjim satima subote, nešto poslije 20 sati u Panami navodno upucan vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, oglasio se odvjetnik obitelji Zvicer koji je te navode demantirao, prenosi danas.rs.

"Demantiram kao odvjetnik obitelji da je Radivoje Zvicer ubijen i ranjen. Obitej je vidjela napise u medijima i da se ne bi dezinformacije i dalje širile važno je da se zna da je moj klijent živ“, rekao je Vladimir Zarić, prenosi danas.rs.

Radoje Zvicer vođa je kavačkog klana, koji je u dugogodišnjem sukobu sa jednako zloglasnom škaljarskom grupom.

Inače, crnogorske službe sigurnosti nemaju službene podatke da je Zvicer ubijen. Navode da imaju podatke o dva ubojstva u Panami, ali da se provode dodatne provjere jer početni opisi ne odgovaraju Zviceru.

Iz Uprave policije crnogorskim Vijestima je rečeno da bi službeno izvješće moglo stići tek za dva do tri dana, s obzirom na to da je Zvicer u toj državi vjerojatno boravio pod lažnim imenom.

Panamski mediji javili su da je ubijen muškarac starosti između 40 i 45 godina koji je imao nadimak Yai, no nije poznato je li riječ o istom slučaju, prenosi Jutarnji list.

Portal Critica.com izvješćuje da su nepoznatog muškarca, koji se vozio u bijelom automobilu, ubili naoružani ljudi u u glavnom gradu Paname te da je žrtva zatečena na mjestu vozača. Detalji zločina nisu poznati, kao niti identitet žrtve koji je ubijen u sačekuši, prenosi portal.

Regiju je svojedobno zgrozila i izjava Aleksandra Vučića o tome da su uhićeni pripadnici kriminalne skupine Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja od svojih ubijenih konkurenata radili "ljudske ćevape" te ih slali svom, navodno, stvarnom šefu Radoju Zviceru.

26. travanj 2024 02:43