StoryEditorOCM
ForumNOVI DETALJI

Svjedok iz ‘Gotika‘ opisao incident u noći kad je Matej nestao: ‘Prvo je izbio sukob između njih i zadarskih skupina za susjednim stolom‘

Piše PSD
5. siječnja 2022. - 18:59

Beograđanin, čije je ime poznato redakciji Nove.rs, bio je u Gotik klubu u Beton dvorani u noći kada je ondje posljednji put viđen Matej Periš iz Splita. Kaže da se sjeća da je izbio manji incident, da je osiguranje reagiralo kako i inače reagira u sličnim situacijama, ali da nije primijetio nikakvo nasilje.

- Incident kojem sam svjedočio dogodio se nakon Cobijevog nastupa, oko sat vremena iza ponoći. Prvo sam primijetio komešanje u stražnjem dijelu kluba. Taj dio prostora je djelomično "skriven", smješten neposredno iza pozornice, u blizini dva velika šanka. Tučnjavu nisam vidio, ali jesam vidio nešto kao "sigurnosnu intervenciju", tipičnu, uostalom, za beogradske klubove. Pomaknuo sam se u stranu kako bih propustio trojicu djelatnika osiguranja koji su “izveli” najmanje dvojicu mladića, rekao je njihov sugovornik. 

Podsjetimo, o incidentu i sukobu grupe gostiju za medije je danas progovorio prijatelj nestalog Mateja iz Splita. Rekao je da je od prijatelja koji su bili s Matejem u Beogradu doznao da je prvo izbio sukob između njih i zadarskih skupina koje su bile za susjednim stolom. Izbile su prepucavanja oko računa, prvo s konobarom, jer su gosti mislili da im je prenaplatio, a onda je između dvije grupe krenula rasprava na temu tko je i koliko pio. Nakon toga reagiralo je osiguranje i nekoliko njih izbacilo iz kluba.

No, sve ove izjave i 'svjedoke' treba uzeti s rezervom... 

08. svibanj 2024 01:34