StoryEditorOCM
ForumDVOJICA MALOLJETNI

Nesretni muškarac poginuo je u prometnoj nesreći na putu za posao, a na isti tragični način izgubio je suprugu i sestru. Tri sina ostala su bez ikoga na svijetu...

Piše PSD
20. listopada 2022. - 15:05

Saša K. (51), samohrani otac trojice sinova iz Srbije poginuo je jutros ispred svoje kuće u centru Batočine. Muškarac je tada krenuo na posao, piše 24Sedam.

Nesretni slučaj dogodio se danas oko šest i pol ujutro, kada je saša krenuo na posao u Kragujevac. Na njega je iznenada vozilom naletio mladić (31) koji se prema riječima mještana kretao velikom brzinom. Zbog siline udarca, Saša je nažalost preminuo na mjestu nesreće.

Mještani Batočine duboko su potreseni tužnom viješću o pogibelji ovog muškarca, za kojeg imaju samo riječi hvale. Kažu da se Saša borio kao lav za svoja tri sina nakon što su ostali bez majke. Naime, i Sašina je supruga samo nekoliko godina ranije također poginula u prometnoj nesreći, piše 24Sedam.

Saša je bio magistar agronomije, a godinama je radio u kragujevačkom Centru za strna žita. Kolege iz centra šokirane su i pogođene situacijom. Prema riječima jedne Sašine kolegice, riječ je o velikoj tragediji i tugi zbog sudbine djece ovog čovjeka. Dodala je i da je Saša bio dobar čovjek i otac i pravi stručnjak u svojoj poslovnoj domeni. 

Sašini susjedi rekli su medijima da je ovaj čovjek kao mladić doživio veliku obiteljsku tragediju, jer mu je u prometnoj nesreći poginula i sestra.

18. travanj 2024 11:37