StoryEditorOCM
ForumNOVI DETALJI ZLOČINA KOJI JE ŠOKIRAO HRVATSKU

Mladić zatukao starca do smrti zbog nevjerojatnog razloga.  „Mislio je da je ubio i ženu, ali ona je u krvi dopuzala do mog stana…“

Piše SD
25. siječnja 2019. - 18:08
uhićenje privođenje lisice

Javnost je šokirana sinoćnjim događanjima u Solinu. Posjetimo, u svom stanu u Matoševoj ulici u Solinu mrtav je pronađen 92-godišnji Vicenco U., a njegova supruga, 87-godišnja Senka U. s teškim i po život opasnim ozljedama primljena je u splitsku bolnicu.

Kako je poznato, pretučena starica zadobila je teške ozljede na predjelu glave. Istražiteljima je ispričala da je na vrata njihovog stana pokucao 24-godišnji susjed. Pitao je brašna za palačinke, a mladić navodno nije bio zadovoljan kolčinom brašna koje je dobio te je zatukao stari bračni par. Učinio je to čekićem, koji je u petak ujutro i pronađen, piše Dalmacija Danas.

Iako je vjerovao da je ubio oboje supružnika, Senka je preživjela i sva u krvi je dopuzala do susjedovih vrata koji je u šoku odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć. Uslijedio je očevid kojim je rukovodio zamjenik Županijskog državnog odvjetnika. Policiji nije bio problem locirati mladića koji se sumnjiči za ova teška kaznena djela jer je starica na Hitnoj pomoći bila pri svijesti i otkrila je identitet počinitelja. On je iste večeri priveden u policijske prostorije, a kriminalističko istraživanje se nastavlja. Zanimljivo, kod uhićenog mladića nije pronađen novac ili dragocjenosti pa zasad nema indicija da je ovaj zločin počinjen iz koristoljublja. Događaj je šokirao stanare zgrade u kojoj se dogodio zločin, ali i cijeli Solin.

 

26. travanj 2024 21:34