StoryEditorOCM
ForumIZNIO STAV

Ljubo zapalio internet: ‘Strahonja neka bude siguran, radije otkažite pretplatu HTV-u‘, reagirala Maja Sever, Šimenc

Piše SPORT SD
11. prosinca 2023. - 20:53

Hajduk je pretprošlo kolo na Poljudu ugostio Goricu, ta utakmica je završila rezultatom 3:0, a navijači Hajduka na sjevernoj tribini stadiona na Poljuda su sredinom drugog poluvremena susreta podigli i poruku upućenu televizijskom sudačkog ekspertu, tzv. ‘oko sokolovom‘ Mariju Strahonji.

Očito nezadovoljni njegovim procjenama spornih situacija u zadnje vrijeme, a što se zaredalo u posljednjim kolima, poručili su mu:

- Nemoj Strahonja da te brige more, zašto više ne možeš na more.

Uslijedilo je poslije verbalno vrijeđanje Strahonje. Strahonja je komentator suđenja u SuperSport HNL-u u emisiji HTV-a ‘Stadion‘.

Poznati odvjetnik i nekadašnji predsjednik Hajdukovog Nadzornog odbora Ljubo Pavasović Visković iznio je sada zanimljiv stav o riječima Torcide prema Strahonji.

‘Prema javnom djelovanju Marija Strahonje nemam nikakvog poštovanja (čovjeka ne poznajem i ne znam ništa o njemu). Bio je loš sudac koji je smatrao poštenim suditi klubu iz grada u kojem živi i za koji navija, često licemjeran u komentarima, iritantnih i pristranih procjena odluka (nije penal na Pukštasu u Superkupu, ali na Periću u Osijeku je...itd., itd., itd. - možemo tri dana nabrajati).

Ali od svega ovoga jače je moje poštovanje njegovog prava da slobodno govori što želi i bude siguran u svakom pedlju ove zemlje, da se dobrodošlo osjeća svugdje, bez vrijeđanja i neprimjerenu komentara. Ja sam neobjektivan u odnosu na svoj klub, on na svoj i to je u redu. Onaj koga smetaju njegovi komentari ima način - mail hrt-u i otkaz pretplate. Nije se on sam tamo doveo...‘

Na njegovu objavu su reagirali mnogi, tu su se našli i Maja Sever i Dubravko Šimenc, oboje su podržali ideju Pavasovića Viskovića o otkazivanju pretplate HRT-u.

27. travanj 2024 23:06